Έχοντας εκπαιδευτεί απο τον Master of Spoilers and Ruinner of Episodes (φίλος με μαεστρία σε spoilers οποιουδήποτε είδους, απο ταινίες μέχρι sports), έχω μάθει να φυλάγομαι καλά. Επίσης, έχω μάθει άπειρους τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να σου κάνει spoilers.

Προφανώς έναν τέτοιο φίλο θα είχε και ο τύπος που σκέφτηκε το Spoiled.io – το site που με $1.99 ανά επεισόδιο, στέλνει στον φίλο που θα επιλέξεις, spoilers για το Game of Thrones.

Το δοκίμασα με τεράστια επιτυχία στο 1ο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Το κράτησα μυστικό για ευνόητους λόγους…συγχωράτε με.

Πως λειτουργεί:

  1. Συμπληρώνεις τα δικά σου στοιχεία και το τηλέφωνο του φίλου που θες να στείλεις το spoiler. (Δεν είχα συμπληρώσει το όνομα μου γιατί νόμιζα πως θα φανεί στον παραλήπτη, αλλά όπως αποδείχτηκε, δεν εμφανίστηκε. Επίσης ναι, αναγνωρίζει και αριθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.)
  2. Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Δέχεται τα πάντα, debit card, credit card, paypal, revolut.
  3. Περιμένεις.

Προσοχή μην καρφωθείς! Το μήνημα με το spoiler (είχαν σταλεί 2 spoilers πιο συγκεκριμένα) στάλθηκε στις 5 το πρωί. Μόλις δηλαδή τελείωσε το επεισόδιο στην Αμερική. Οπότε, ξυπνάει ο αγαπημένος φίλος σου το πρωί, κοιτάει το κινητό, ΜΠΟΥΜ.

Ας πρόσεχε.

Bonus? Εάν απαντήσει στο μήνυμα, έχεις την δυνατότητα να δεις την απάντηση μέσω του link που θα σου σταλεί μέσω email όταν κάνεις την διαδικασία.

Πως εμπνεύστηκε αυτό το υπέροχο site? Στις FAQ, οι δημιουργοί εξήγησαν πως πήραν την ιδέα, απο ένα thread στο Reddit (το οποίο έχει πια διαγραφεί) απο μια κοπέλα που ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της και κάθε Δευτέρα ήθελε να του στέλνει ανώνυμα spoilers.

Μπορεί η ιδέα να μην δημιουργήθηκε με τα ομορφότερα κίνητρα, αλλά ποια είμαι εγώ για να κρίνω? No one.

Χρησιμοποίησε το σοφά.Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.