Πρώτη φωτογραφική σύγκριση του Redmi Note 8 Pro έναντι των Xiaomi Mi 9 και mi 9T (Redmi K20).

- Advertisement -

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο στο Techaholic.gr το note 8 Pro κυκλοφορεί απο τις 29 Αυγούστου στην Κίνα.

Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που μπορούμε να βρούμε στο νέο Redmi Note 8 Pro είναι οι τέσσερις κάμερες του. Συνολικά τέσσερις κάμερες, που αποτελούνται από έναν κύριο αισθητήρα 64MP, μια ευρεία γωνία 8MP, έναν τηλεφακό 2MP και έναν νέο αισθητήρα μακροεντολών 2MP.

Λεπτομερώς, η κύρια κάμερά του αποτελείται από έναν αισθητήρα φωτογραφίας ISOCELL Bright GW1 της Samsung, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα φόντου 1/1,17 ίντσες, με αποτέλεσμα να είναι 34% μεγαλύτερο από αυτό του προηγούμενου αισθητήρα ISOCELL GM1 48MP της Samsung που έχει τοποθετηθεί για πρώτη φορά στο Note 7 της Redmi. Επιπλέον, αυτός ο αισθητήρας κάνει χρήση 3D υβριδική τεχνολογία HDR και ευφυή ISO, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη ευκρίνεια σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση.

Στο παρακάτω βίντεο έχουμε μια πρώτη σύγκριση της φωτογραφικής μηχανής του Redmi Note 8 Pro εναντίον της φωτογραφικής μηχανής Μi 9 και Μi 9T (Redmi K20).

 

Θυμηθείτε ότι στην περίπτωση του Xiaomi Mi 9 εχουμε τριπλή πίσω κάμερα που σχηματίζεται από έναν κύριο αισθητήρα SONY IMX586 του 48MP, μια ευρεία γωνίας 16MP και ένα τηλεφακό 12MP, και ειναι πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά στο Redmi Note 8 Pro.

 

 

 

 

Είναι σαφές ότι τα 64MP κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά κατά την εκτέλεση ψηφιακού ζουμ στη φωτογραφία, αλλά όπως έχουμε επαναλάβει αμέτρητες φορές, μια μεγαλύτερη ποσότητα των MP δεν είναι συνώνυμη με την ποιότητα…

Πείτε μας την γνώμη σας.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗxiaomitoday

Must Read