Αυτά ειναι τα έξυπνα γαλιά απο την Xiaomi

- Advertisement -

H Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα τα Xiaomi Smart Glasses – μια ολοκαίνουργια έξυπνη φορετή συσκευή. Τα έξυπνα γυαλιά Xiaomi είναι σε θέση να συνδυάσουν σύστημα απεικόνισης και αισθητήρες σε έναν λεπτό, συνηθισμένο σχεδιασμό γυαλιών μέσω της τεχνολογίας οπτικών κυματοδηγών MicroLED. Με βάρος μόλις 51g, τα Xiaomi Smart Glasses είναι σε θέση να εμφανίζουν μηνύματα και ειδοποιήσεις, να πραγματοποιούν κλήσεις, να πλοηγούνται, να τραβούν φωτογραφίες και να μεταφράζουν κείμενο ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Τα έξυπνα γυαλιά Xiaomi είναι η ματιά ενός μηχανικού σε ένα προηγμένο μέλλον.

Με παράδειγμα τις “Ειδοποιήσεις”, είναι προφανώς ακατάλληλο να εμφανίζετε όλες τις ειδοποιήσεις push από το smartphone σας μπροστά στα μάτια σας. Ως εκ τούτου, τα έξυπνα γυαλιά Xiaomi επιλέγουν και ωθούν τα πιο σημαντικά μηνύματα, όπως συναγερμούς έξυπνου σπιτιού, επείγουσες πληροφορίες από εφαρμογές γραφείου και μηνύματα από σημαντικές επαφές κ.λπ., για να αποφευχθεί η υπερβολική ενόχληση των χρηστών.

Το “τηλεφώνημα” είναι το πιο φυσικό σενάριο χρήσης για έξυπνα γυαλιά και θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό του άλλου μέρους όταν σας καλέσουν. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο διπλής διαμόρφωσης δέσμης, και τα δύο μέρη μπορούν να ακούσουν καθαρά το ένα το άλλο.

Το “Navigation” είναι πολύ χρήσιμο σε σενάρια οδήγησης και ποδηλασίας. Τα έξυπνα γυαλιά Xiaomi μπορούν να παρουσιάσουν δρόμους και χάρτες μπροστά σας σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε τα μάτια σας στο δρόμο με ασφάλεια και άνεση.

Η κάμερα 5MP στο μπροστινό μέρος των γυαλιών μπορεί επίσης να τραβήξει φωτογραφίες και να μεταφράσει κείμενο σε φωτογραφίες, κάτι που είναι πολύ βολικό όταν ταξιδεύετε. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τον ιδιόκτητο αλγόριθμο μετάφρασης, τα έξυπνα γυαλιά Xiaomi μπορούν να μεταγράψουν ήχο σε κείμενο με μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο. Η ενδεικτική λυχνία δίπλα στη φωτογραφική μηχανή θα ανάψει όταν η κάμερα είναι σε χρήση για να υποδείξει ότι τραβάτε φωτογραφίες.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗmi.com

Must Read