Το Netflix έχει μια νέα επιτυχία που ξεπέρασε το Squid Game

Hellbound, μια νέα βίαιη και ανησυχητική σειρά από τη Σεούλ, η οποία αυτή τη φορά επιτίθεται στη δύναμη των θρησκειών και των κοινωνικών δικτύων. Αυτή η μυθοπλασία, που δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη του «Last Train to Busan», αποκαλύπτει ένα γευστικό μείγμα ειδών.

Πλάσματα εμφανίζονται ξαφνικά από το τίποτα, το μεσημέρι στη Σεούλ, και σφάζουν έναν άνθρωπο στο δρόμο, πριν εξαφανιστούν τόσο μυστηριωδώς όσο είχαν εμφανιστεί. Η σκηνή γυρίστηκε εκτενώς και η αστυνομία διεξάγει έρευνα. Σύμφωνα με μια αίρεση της χιλιετίας, τη Νέα Αλήθεια, το θύμα καταδικάστηκε και κατέληξε στην κόλαση. Σύμφωνα με τον γκουρού του, ο Θεός αποφάσισε να εκδώσει μια προειδοποίηση στους ανθρώπους…

Τα πρώτα λεπτά της νέας σειράς που προτείνει το Netflix προμηνύουν μια σειρά τόσο φανταστική όσο και αιματηρή. Στη συνέχεια, έκπληξη, η δράση στρέφεται στο αστυνομικό θρίλερ ακολουθώντας τα βήματα ενός από τους επιθεωρητές που είναι υπεύθυνοι για την υπόθεση. Πριν κάνουμε στροφή προς τη θρησκεία, ακόμα και τον φανατισμό, εισάγοντάς μας στον γκουρού της Νέας Αλήθειας. Ένα κίνημα που κατακλύζεται από τους εξτρεμιστές με επικεφαλής έναν εντελώς τρελό ηγέτη, η ευκαιρία για τη σειρά να ενδιαφερθεί επίσης για την καταστροφική δύναμη των κοινωνικών δικτύων.

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

NO COMMENTS

Exit mobile version