Διέρρευσαν οι τιμές των iPhone 14. Πιο ακριβά τα iPhone 14 Pro και Pro Max

- Advertisement -

Φήμες φέρνουν την Apple να αυξάνει τις τιμές για τις νέες τις ναυαρχίδες και συγκεκριμένα για τα Pro και Pro Max μοντέλα. Οι πιο κάτω τιμές διέρρευσαν από τον LeaksApplePro.

Τον Σεπτέμβριο είδαμε το iPhone 13 να κυκλοφορεί στα 799$ έτσι και το iPhone 14 θα διατηρήσει την ίδια τιμή ενώ το iPhone 14 Pro θα ανεβεί στην τιμή που είδαμε φέτος το iPhone 13 Pro Max, δηλαδή στα 1099$. Έτσι το iPhone 14 Pro Max θα ανέβει στα 1199$. Με λίγα λόγια τα νέα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έχουν μία αύξηση τιμής στα 100 δολλάρια.

Σύμφωνα με τον leakster οι αλλαγές στις τιμές είναι δικαιολογημένες αφού όπως ισχυρίζεται στα Pro μοντέλα βλέπουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα απλά μοντέλα. Φήμες που κυκλοφορούν επίσης για τα Pro μοντέλα της νέας σειράς, αναφέρουν πως θα έχουμε αφαίρεση του notch και θα έχουμε μία οπή για την κάμερα στο πάνω μέρος της οθόνης.

  • 6.1″ Apple iPhone 14: $799
  • 6.7″ Apple iPhone 14 Max: $899
  • 6.1″ Apple iPhone 14 Pro: $1099
  • 6.7″ Apple iPhone 14 Pro Max: $1199

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗPhoneArena
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read