Η διαρροή του πάνελ οθόνης της σειράς iPhone 14 επιβεβαιώνει τον χειρότερο φόβο για τη σχεδίαση i-cutout

- Advertisement -

Έχουμε δει τρισδιάστατα εκτυπωμένα μακέτες της σειράς iPhone 14 και αποκάλυψαν ότι τα νέα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των κανονικών παραλλαγών, θα μπορούσαν να διαθέτουν μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη τρύπα στην οθόνη για την selfie κάμερα. Εκτός από αυτό, τα μοντέλα του 2022 είναι επίσης πιθανό να έχουν λεπτότερα πλαίσια από τη σειρά iPhone 13. Τώρα, οι οθόνες για όλα τα μοντέλα iPhone έχουν διαρρεύσει.

Η εικόνα, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε έναν κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιήθηκε από την Front Page Tech και η αυθεντικότητά της έχει επαληθευτεί από τη Shrimp Apple Pro. Όπως λένε φήμες, μόνο το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών θα διαθέτουν τον νέο σχεδίασμο για τη στέγαση του συστήματος Face ID και της μπροστινής κάμερας και των 6,1 ιντσών iPhone 14 και 6,7 ιντσών Το iPhone 14 Max θα διατηρήσει την εγκοπή ή αλλιως αξιαγαπητο μας Notch.

Ο  @SaranByte σημειώνει, ότι η νέα εικόνα επιβεβαιώνει επίσης φήμες που έλεγαν ότι τα μοντέλα Pro θα έχουν υψηλότερη αναλογία διαστάσεων από τα προκάτοχά τους. Η αναλογία διαστάσεων έχει προφανώς αυξηθεί για να ταιριάζει καλύτερα στις νέες εγκοπές.

Η κοπή σε σχήμα i στα μοντέλα Pro φαίνεται να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από ό,τι πρότειναν οι πρώτες αποδόσεις. Η Apple φαινομενικά δεν έχει μειώσει τα μεγέθη των εξαρτημάτων εγκοπής και αντ’ αυτού απλώς έχει αφαιρέσει τις άκρες που περιβάλλουν τα στοιχεία. Σύμφωνα με παλαιότερη φήμη, η εγκοπή της οπής θα έχει την ίδια διάμετρο με το άνοιγμα της κάμερας του iPhone 13 Pro.

Η Apple φημολογείται επίσης ότι εξοπλίζει τα premium μοντέλα με μια νέα κάμερα 48MP και ένα πιο γρήγορο και πιο αποδοτικό τσιπ. Η οθόνη 120 Hz θα παραμείνει επίσης κατά πάσα πιθανότητα αποκλειστική για τα Pro μοντέλα.

Όσο για τα κανονικά μοντέλα, μπορεί να μην έχουν αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης, αλλά το μέγεθος του αισθητήρα μπορεί να αυξηθεί και αυτό θα μπορούσε να τα κάνει ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα του 2022.

Όλα τα τηλέφωνα αναμένεται να διαθέτουν δορυφορική συνδεσιμότητα για την αποστολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης όταν δεν είναι διαθέσιμη σύνδεση δικτύου και καλύτερη μπροστινή κάμερα.

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read