Τα Pixel 7 και 7 Pro έρχονται αυτό το φθινόπωρο

- Advertisement -

Η Google δεν μπόρεσε να αφήσει την εκδήλωση τους να περάσει χωρίς να μας προετοιμασει για την επόμενη ναυαρχίδα της: τα Pixel 7 και 7 Pro, που θα φτάσουν αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για μια μέτρια ενημέρωση της σχεδίασης του περασμένου έτους που διατηρεί την οριζόντια γραμμή της κάμερας, αλλά τη μειώνει λίγο με τις ενημερωμένες εγκοπές της κάμερας. Τα 7 και 7 Pro θα περιλαμβάνουν chipset επόμενης γενιάς Tensor και θα κυκλοφορούν με Android 13.

Τα φετινά τηλέφωνα Pixel διαθέτουν μια ενημερωμένη έκδοση του σχεδιασμού που παρουσιάστηκε στα 6 και 6 Pro, που κρέμεται στο εμφανές οριζόντιο εξόγκωμα της κάμερας που τυλίγεται γύρω από την πλάτη. Αυτή τη φορά, η μπάρα της κάμερας είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο που ρέει στις πλαϊνές ράγες της συσκευής, αντί να έχει μια μεγάλη μαύρη μπάρα που κόβει στις άκρες όπως πέρυσι. Οι αποδόσεις υποδηλώνουν επίσης ότι η Google θα παραιτηθεί από τη διχρωμία στο πίσω πλαίσιο.

Το Pixel 7 Pro θα έχει επίσης ένα σύστημα τριπλής πίσω κάμερας, όπως το 6 Pro, και το τυπικό Pixel 7 φαίνεται να έχει δύο πίσω κάμερες, όπως το τυπικό Pixel 6. Και πάλι, τίποτα δεν αλλάζει εκεί. Το 7 Pro φαίνεται να ακολουθεί την τυπική διαμόρφωση ευρείας / υπερευρείας / τηλεφακού, κρίνοντας από τα renders, οπότε μην περιμένετε να δείτε πολλούς τηλεφωτογραφίες όπως στο Samsung Galaxy S22 Ultra.

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read