3 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια αυτή την εβδομάδα από την Epic Games

- Advertisement -

Πέμπτη σήμερα και δεν θα μπορούσε η Epic Games να μην μας χαρίσει και αυτή την εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια όπου θα μείνουν για πάντα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Τα τρία εντελώς δωρεάν παιχνίδια για αυτη την εβδομάδα που μας χαρίζει η Epic Games είναι τα: Jotun: Valhalla Edition, Prey και το Redout: Enhanced Edition. Το πρώτο είναι ένα χειροποίητο παιχνίδι δράσης-εξερεύνησης που διαδραματίζεται στη σκανδιναβική μυθολογία. Το δεύτερο είναι παιχνίδι που διαδραματίζεται στο 2032 σε έναν διαστημικό σταθμό που περιστρέφεται γύρω από το φεγγάρι. Το τρίτο είναι μια ασυμβίβαστη, γρήγορη, σκληρή και ικανοποιητική εμπειρία οδήγησης, εμποτισμένη με αυτόν τον ίλιγγο που βρίσκεται στον πυρήνα του είδους των αγώνων arcade.

Η προσφορά ισχυέι από σήμερα Πέμπτη 15 Μαίου ώρα 18:00 Ελλάδος/Κύπρου μέχρι την επόμενη Πέμπτη 19 Μαίου όπου η Epic Games μέσω του Epic Games Store θα μας χαρίσει ένα ή δύο παιχνίδια ξανά εντελώς δωρεάν.

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read