Η Apple εγκαταλέιπει το lightning για το USB Type-C στο iPhone 15

- Advertisement -

Μετά από πολλά χρόνια ζήτησης του κόσμου να αφήσει το lightning η Apple και να πάει στο USB Type-C, η ώρα έφτασε. Η Apple εγκαταλέιπει το lightning για το USB Type-C στο iPhone 15.

Ο αμερικάνικος κολοσσός  δέχτηκε πίεση από πολλές πλευρές, όπως το το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο απαιτεί από όλες τις εταιρείες να εγκαταστήσουν έναν ενιαίο σύνδεσμο, έως τους χρήστες που θέλουν να απαλλαγούν από το Lightning.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, είπε ότι ήδη από το επόμενο έτος, ένα iPhone με υποδοχή USB Type-C θα γίνει πραγματικότητα. Επίσης αναφέρει πως η αλλαγή του charging port θα φέρει πιο γρήγορη φόρτιση των συσκευών και αύξηση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων.

Αφού η Apple ήδη δουλεύει στη νέα σειρά iPhone 14, δεν θα μποροόυσαμε να δούμε το USB Type-C εκεί αλλά στο επόμενο σε περίπου 1,5 χρόνο από τώρα. Μία είδηση που θα χαροποιήσει πολλούς.

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read