Η Qualcomm επιβεβαιώνει την εκδήλωση παρουσίασης Snapdragon για τις 20 Μαΐου

- Advertisement -

Αν διαβάζεις techaholic.gr θα γνωρίζεις ότι πρίν από λίγες ημέρες, σας είχαμε αναφέρει πως σύμφωνα με τον Digital Chat Station η Qualcomm ανέβαλε την παρουσίαση του νέου Snapdragon για το δεύτερο εξάμηνο του 2022 λόγω της πανδημίας στην Κίνα.

Αυτή την φορά ο γνωστός leakster ίσως ήταν λάθος, αφού η Qualcomm επιβεβαίωσε πως στις 20 Μαΐου θα έχουμε εκδήλωση της παρουσίασης του νέου Snapdragon με το όνομα της “Snapdragon Night”.

 

Οι δύο μεγάλες ανακοινώσεις που αναμένονται στην εκδήλωση είναι οι πλατφόρμες Snapdragon 8 Gen 1+ και Snapdragon 7 Gen 1. O 8 Gen1+ θα είναι ο νέος flagship επεξεργαστής της εταιρείας με μικρές βελτιώσεις σε σχέση με τον τρέχον.

Ο Snapdragon 7 Gen 1 θα είναι ίσως ένας πιο φτηνής λύσης επεξεργαστής με χαμηλότερες ταχύτητες και ίσως η OPPO καταφέρει να είναι η πρώτη εταιρεία που θα ανακοινώσει κινητό με αυτό τον επεξεργαστή στις 23 Μαΐου με το OPPO Reno8.

Για να δούμε αν η Motorola με το Edge 30 Ultra θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα ανακοινώσει κινητό με τον νέο flagship επεξεργαστή της Qualcomm

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read