Η νέα σειρά Redmi Note 11Τ κυκλοφορήσε επίσημα με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας

- Advertisement -

Μαζί με το Mi Band 7 σήμερα κυκλοφόρησε και η νέα σειρά Redmi Note 11Τ όπου έχουν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Η σειρά διαθέτει δύο συσκευές όπως το Redmi Note 11T Pro και το Redmi Note 11T Pro Plus.

Ξεκινώντας από την οθόνη, και τα δύο κινητά διαθέτουν οθόνη Full HD+ LCD 6,6 ιντσών 144Hz ρυθμό ανανέωσης. Επίσης οι δύο συσκευές έχουν τον ίδιο επεξεργαστή της MediaTek Dimensity 8100.

Οι βασικές διαφορές στις δύο συσκευές είναι στην μπαταρία και στην ταχύτητα της φόρτισης της. Το μοντέλο Pro προσφέρει μπαταρία 5.080mAh με ενσύρματη φόρτιση των 67W, ενώ το Pro Plus διαθέτει μικρότερη μπαταρία 4.400mAh με ενσύρματη φόρτιση στα 120W.

Όσο αφορά τις κάμερες έχουμε παρόμοια κύρια κάμερα στα 64ΜΡ, ενώ για τους άλλους αισθητήρες δεν έχουμε λεπτομέρειες από την εταιρεία, αλλά υποθέτουμε ότι τα τηλέφωνα διαθέτουν επίσης έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και κάμερα macro 2MP. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται και στις δύο συσκευές στο πλαϊνό πλήκτρο κλειδώματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Redmi ανακοίνωσε και μία άλλη έκδοση του Redmi Note 11T Pro Plus με το Astro Boy προσφέροντας αυτοκόλλητα, θήκη και διαφορετικό χρώμα στο πίσω μέρος της συσκευής.

Τα νέα τηλέφωνα Redmi είναι προς το παρόν κυκλοφορίες μόνο για την Κίνα και δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση για παγκόσμια διαθεσιμότητα. Οι τιμές για την Κίνα είναι στα 270$ για το Redmi Note 11T Pro 6 GB/128 GB και 330$ για το μοντέλο 8 GB/256 GB.

Το Redmi Note 11T Pro Plus ξεκινά 300$ για το βασικό μοντέλο 8 GB/128 GB και 375$ για το μοντέλο 8 GB/512 GB.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read