Η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Redmi Note 12 διέρρευσε

- Advertisement -

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας Xiaomi κυκλοφόρησε τη σειρά Redmi Note 11 στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2021. Η σειρά περιλαμβάνει τρία διαφορετικά smartphone. Redmi Note 11 Pro 5G, το Redmi Note 11 Pro+ 5G και το Redmi Note 11 5G. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την κυκλοφορία της σειράς Note 11 στη χώρα και μπορούμε να αρχίσουμε να περιμένουμε την κυκλοφορία ή οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση για την επερχόμενη σειρά Redmi Note 12 σύντομα.

Ο  Digital Chat Station δημοσίευσε μια ανάρτηση στην κινεζική πλατφόρμα Weibo. Ο tipster έχει διαβιβάσει πληροφορίες σχετικά με ένα επερχόμενο τηλέφωνο/σειρά μεσαίας κατηγορίας Redmi. Αν και δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα τη σειρά, φαίνεται ότι αναφέρεται στη σειρά Redmi Note 12. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σειρά θα παρέχει μια ισορροπημένη έκθεση και μπόρεσε να αποκτήσει μια πρώιμη πρωτότυπη μονάδα της συσκευής.

Λέει επίσης ότι η συσκευή θα έχει μη κυρτή (επίπεδη) οθόνη με υποστήριξη υψηλού ρυθμού ανανέωσης. Η μπροστινή κάμερα selfie θα τοποθετηθεί σε μια εγκοπή με τρύπα στο κέντρο. Η συσκευή θα έχει μια κύρια πίσω κάμερα 50 megapixel σε συνδυασμό με δύο ακόμη βοηθητικούς φακούς και η εγκοπή της κάμερας στο πίσω μέρος θα είναι παρόμοια με αυτή του προκατόχου της. Τερμάτισε τη διαρροή δηλώνοντας ότι η μονάδα της κάμερας έχει μια οριζόντια μονάδα φλας LED.

Η σειρά Redmi Note 12 είναι απίθανο να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η Xiaomi κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σειρά smartphone της Redmi Note 11T στη χώρα. Ωστόσο, μπορούμε να περιμένουμε τη σειρά Redmi Note 12 σε λίγους μήνες. Η σειρά θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της το τρίτο τρίμηνο του 2022. (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος).

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read