Η Margot Robbie πρόκειται να αντικαταστήσει τον Johnny Depp ως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους Πειρατές της Καραϊβικής

- Advertisement -

Η Margot Robbie πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού της στους Πειρατές της Καραϊβικής. Ο παραγωγός των Pirates of the Caribbean Jerry Bruckheimer επιβεβαίωσε ότι η Margot Robbie θα αντικαταστήσει τον Johnny Depp στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αγαπημένου franchise της Disney.

Ενώ υπάρχει ακόμα ένα σενάριο που περιλαμβάνει τον Captain Jack Sparrow του Johnny Depp, φαίνεται ότι η Disney θα πάει σε διαφορετική κατεύθυνση για το Pirates of the Caribbean 6, επιτρέποντας στον Robbie να αναλάβει τον κύριο πρωταγωνιστή για την επόμενη ταινία.

 

Η Robbie φέρεται να κάνει τα επόμενα βήματα για την προετοιμασία του ρόλου της στο Pirates τώρα που η παραγωγή της Barbie έχει ολοκληρωθεί. Δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την επόμενη δόση του franchise, καθώς το casting είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι τελευταίες πινελιές στο σενάριο, αλλά δεν θα ήταν περίεργο αν η παραγωγή ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς η Disney θέλει να προχωρήσει με το δημοφιλές franchise της.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read