Τα “Φιλαράκια” είναι πίσω στο Ελληνικό Netflix. Πανηγυρισμοί από τους Έλληνες φίλους της σειράς

- Advertisement -

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη (διαβάσε το άρθρο εδώ), τα Φιλαράκια αφαιρέθηκαν από το Netflix το τέλος του Μάη. Η αγαπημένη σειρά πολλών στην Ελλάδα επέστρεψε στις οθόνες των Ελλήνων συνδομητών του Netflix και αυτοί το υποδέχτηκαν με φύλλα ελιάς στο Twitter.

Προηγουμένως η σειρά Friends αφαιρέθηκε από το Netflix, επειδή όλα τα δικαιώματα προβολής της σειράς τα είχε η WarnerMedia όπου ανήκει στο συνδρομητικό HBO Max. To HBO Max θα ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα, γι’αυτό η σειρά Friends αφαιρέθηκε από το Netflix.

To HBO Max ακύρωσε τον ερχομό του στην Ελλάδα, έτσι οι σειρές και ταινίες που είχαν τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής, ανάμεσα τους και τα Φιλαράκια είναι πλέον πίσω στο Netflix. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε πως υποδέκτηκαν οι Έλληνες φίλοι της σειράς στο Twitter:

Δεν γνωρίζουμε τίποτα όμως για το πότε μπορεί να έρθει η HBO Max στην Ελλάδα αλλά και τα Φιλαράκια να εγκαταλείψουν ξανά το Ελληνικό Netflix.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read