Τα Redmi τηλέφωνα της Xiaomi θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται και αυτά χωρίς φορτιστές

- Advertisement -

Η Xiaomi ανακοίνωσε χθες το Redmi Note 11SE στην Ινδία και η επίσημη σελίδα της Xiaomi India επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή. Η Xiaomi ξεκίνησε να μην αποστέλλει τα κινητά με φορτιστή στο κουτί από το Mi 11 και ίσως αυτή να είναι η αρχή και για την Redmi σειρά.

Στην συσκευασία του Redmi Note 11SE μπορούμε να δούμε ότι περιλαμβάνει το τηλέφωνο, ένα καλώδιο USB-C για την φόρτιση, το εργαλείο εξαγωγής SIM, μία προστατευτική θήκη, τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης και την κάρτα εγγύησης. Παλαιότερα βλέπαμε στη συσκευασία όλα τα πιο πάνω αλλά και τον φορτιστή.

Δεν γνωρίζουμε αν το Note 11SE είναι η αρχή για την αποστολή φορτιστή στην συσκυασία ή αν είναι μία εξέρεση, θα το μάθουμε και στις επερχόμενες συσκευές.

 

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read