Η εκδήλωση Pixel 7 και Pixel Watch της Google έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου

- Advertisement -

Η Google μόλις έστειλε προσκλήσεις πολυμέσων για την επόμενη εκδήλωση της. Αφου είδαμε την εταιρεια να μας δείχνει τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch νωρίτερα φέτος στο I/O 2022, η εταιρεία θα παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες για αυτές τις συσκευές στις 6 Οκτωβρίου, με ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στις 10:00 ET.

Γνωρίζουμε από την προεπισκόπηση της εταιρείας τον Μάιο ότι τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα διαθέτουν το chipset Tensor δεύτερης γενιάς της Google, αναβαθμισμένες κάμερες και Android 13. Όσο για το Pixel Watch, ο γίγαντας αναζήτησης είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα περιλαμβάνει Wear OS 3, βαθιά ενοποίηση με Το Fitbit και όλα τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που οι άνθρωποι περιμένουν από ένα σύγχρονο smartwatch. Την Τρίτη, η Google είπε ότι θα έχει επίσης νέες συσκευές Nest για επίδειξη.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στην πρόσκληση είναι ότι όλες οι συσκευές που σχεδιάζει να επιδείξει η εταιρεία στις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read