ΕΠΙΣΗΜΟ: H παρουσίαση της νέας σειράς Google Pixel 7 και Pixel Watch θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου

- Advertisement -

Πρίν από 5 ημέρες περίπου η Google έστειλε προσκλήσεις για την νέα εκδήλωση της όπου θα δείξει επίσημα τα νέα Google Pixel 7 & 7 Pro αλλά και το αναμενώμενο Pixel Watch.

Σήμερα η ίδια η Google μέσα από το Twitter ανακοίνωσε την επίσημη εκδήλωση όπου θα είναι στις 6 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος/Κύπρου. Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης το όνομα του νέου chipset που θα βρίσκεται στην καρδιά των 7 και 7 Pro και δεν θα ονομάζεται Tensor 2 όπως όλοι υπέθεσαν, αλλά Tensor G2. “G” για την Google.

Τέλος, η Google αποκάλυψε τα χρώματα για τις επερχόμενες συσκευές. Έτσι, το Pixel 7 θα είναι διαθέσιμο σε Obsidian, Lemongrass και Snow, ενώ το 7 Pro θα προσφέρεται σε Obsidian, Hazel και Snow.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read