Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, μετά από έκρηξη ενός Xiaomi Redmi 6A

- Advertisement -

Πολλές είναι οι φορές που ακόυμε έκρηξη σε smartphone αλλά πάντα υπήρχαν λίγες ζημιές στο σώμα των ανρθώπων, σήμερα όμως ίσως έχουμε μία διαφορετική περίπτοση. YouTuber στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022, ισχυρίστηκε στα social media, πως η θεία της πέθανε μετά από έκρηξη ενός smartphone και συγκεκριμένα το Xiaomi Redmi 6A, ενώ αυτή κοιμόταν και το κινητό ήταν δίπλα της.

Η θεία που βρισκόταν στην περιοχή του Δελχί πέθανε από έκρηξη μπαταρίας και δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης του σπασμένου τηλεφώνου και της θείας της ξαπλωμένη σε μια λακκούβα αίματος στο κρεβάτι εκείνο το βράδυ. Σε ένα επόμενο tweet, υποστήριξε ότι οι μάρκες έχουν την ευθύνη να υποστηρίζουν αιτίες στις οποίες πιστεύουν. Για ευνόητους λόγους δεν θα σας δείξουμε την γυναίκα αλλά μπορείτε με δική σας ευθήνη να βρείτε τις φωτογραφίες πατώντας εδώ.

Η Xiaomi ανέβασε στο Twitter ότι επικοινωνούσε με την πληγείσα οικογένεια και εξετάζει το θέμα. Η Xiaomi India τονίζει ότι η ασφάλεια των πελατών είναι η πρώτη τους προτεραιότητα στην περιγραφή της εταιρείας της. Πρόσθεσαν επίσης ότι επιχειρούν να έρθουν σε επαφή με τους συγγενείς του θύματος προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το τι συνέβη.

Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗFoneArena
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read