Οι Η.Π.Α θα δεχτούν πίσω την Huawei όπως ήταν παλαιότερα;

- Advertisement -

Όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, οι Η.Π.Α και η Huawei έχουν περιορισμούς μεταξύ τους, χάρη στον πρώην πρόεδρο τους Donald Trump, όπου ισχυριζόταν πως η Huawei έχει σχέση με τον Κινέζικο στρατό αλλά και με Κομμουνιστικό Κόμμα. Ωστόσο μετά από αρκετό καιρό, οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν επιτέλους να χαλαρώσουν την απαγόρευση της Huawei και ίσως να συνεργαστούν ξανά μαζί τους.

Σύμφωνα με τα νέα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αναθεωρήσει τα σχέδια για τη μεταφορά τεχνολογιών που σχετίζονται με τις ΗΠΑ σε εταιρείες που έχουν περιορισμούς σε αυτές. Αυτές οι εταιρείες περιλαμβάνουν και τη Huawei. Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ έρχεται με νέα πρότυπα που θα ανοίξουν τον δρόμο για ακόμη και περιορισμένες εταιρείες να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες που κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τα πρότυπα, όλες οι εταιρείες πρέπει να εμπλέκουν πλήρως το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ στα Διεθνή Πρότυπα. Ο περιορισμός που έβαλε την Huawei στην απαγόρευση των Google Services επηρέασε πολύ την εταιρεία αφού και στην ίδια την Κίνα δεν μπορεί να έχει πλέον ανταγωνσιμό.

Μετά από όλα τα εναντίον της, η κινέζικη εταιρεία ακόμη έχει στην παραγωγή κινητά τηλέφωνα, tablet, smartwatches αλλά και υπολογιστές, όπου οι πωλήσεις μέχρι τώρα είναι σε καλό σημείο. Λέτε αν η Huawei τα βρεί με τις Η.Π.Α να την δούμε ξανά για την κορυφή;

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read