Οι φίλοι του Batman θα ξετρελαθούν με το νέο ASUS Rog Phone 6 Batman Edition

- Advertisement -

Στα μέσα του καλοκαιριού είδαμε την ASUS να ανακοινώνει ίσως το καλύτερο gaming smartphone με το όνομα ASUS Rog Phone 6. Σήμερα η εταιρεία μας ανακοίνωσε μία άλλη έκδοση του κινητού για τους φίλους του Batman και συγκεκριμένα το Batman Edition.

Το κινητό δεν έχει καμία διαφορά όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικα, αλλά η διαφορά βρίσκεται στο κουτί της συσκευασίας. Μέσα θα βρείς μία θήκη Batman Aero, μια καρφίτσα εξαγωγής SIM Batman και έναν προβολέα σήματος νυχτερίδας LED, καθώς και μία θήκη μεταφοράς Batman με σκληρό κέλυφος.

Η μόνη διαφορά που θα βρούμε στην συσκευή είναι πως στο πίσω μέρος θα βρούμε ενα RGB  Batman, επίσης μέσα στην συσκευή θα βρούμε ζωντανές ταπετσαρίες, κινούμενα σχέδια φόρτισης και επιλογές του Always-On Display.

Η Asus δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα για την έκδοση ROG Phone 6 Batman με Snapdragon 8+ Gen 1. Η έκδοση του ASUS Rog Phone 6 Batman Edition θα πωλείται για 1.199€ στη μοναδική του εκδοση των 12GB RAM και 256GB αποθήκευσης σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read