Χρήστης Samsung Galaxy Watch ισχυρίζεται πως το smartwatch του έκαψε τον καρπό του

- Advertisement -

Ίσως η πιο κάτω είδηση που αφορά το Samsung Galaxy Watch να σας βάλει σε σκέψεις να βγάζετε το smartwatch κατά την διάρκεια του υπνου. Χρήστης του Galaxy Watch ισχυρίζεται πως κάηκε ο καρπός του από το ρολόι κατά την διάρκεια του ύπνου.

Ο χρήστης του Reddit TheMattsterOfSelf ενώ φορούσε το Samsung Galaxy Watch Active 2 ξύπνησε και είχε τον καρπό του, εκεί που ήταν το ρολόι έγκαυμα τρίτου βαθμού. Ο χρήστης αναφέρει πως φοράει το ρολόι κατά την διάρκεια του ύπνου για τη διαχείριση της αϋπνίας του. Μπορείτε να δείτε με δική σας ευθύνη το έγκαυμα πατώντας εδώ.

Η κοινότητα του Reddit είχε επικοινωνία με την Samsung χωρίς καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Παλαιότερα είχαμε και άλλα περιστατικά που τα Galaxy Watch έκρουσαν το χέρι των χρηστών. Επίσης η Fitbit ανακάλεσε εκατομμύρια ρολόγια που είχαν υπερθέρμανση με την μπαταρία και έκρουζαν και αυτά τους καρπούς.

Δεν γνωρίζουμε αν η περίπτοση του TheMattsterOfSelf είναι από λάθος του ρολογιού ή είναι από ότι το ρολόι είναι αρκετά παλιό. Σίγουρα η πολλή χρήση μπορεί να φέρει φθορές στην μπαταρία. Αναμένουμε λοιπόν, μία επίσημη απάντηση από την Samsung αν τα ρολόγια είναι όντος προβληματικά ή εάν έτυχε σε κάποιες περιπτώσεις.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗTechRadar
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read