Εμφανίστηκαν ακόμη δύο bugs για το iPhone 14. Ένα στην κάμερα και ένα στο AirDrop

- Advertisement -

Σχεδόν καθημερινά σας ενημερώνουμε για σχετικά bugs που βρίσκουν στα νέα iPhone 14. Όσο περισσότερος κόσμος τα έχει στα χέρια του τόσο περισσότερα θα είναι τα bugs που βρίσκουν. Σήμερα έχουμε πάλι ένα bug στην κάμερα όπου αργεί να φορτώσει και ένα στο AirDrop που σταματά να δουλεύει.

 

Συγκεκριμένα, πάλι από τα iPhone 14 Pro και Pro Max έρχονται τα παράπονα, πως η κύρια εφαρμογή της κάμερας αργεί να φορτώση. Αυτό που λένε αργεί να φορτώσει, εννοούν πάνω από 5 δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα συμβαίνει μόνο στην κάμερα, ενώ στο βίντεο λειτουργεί μία χαρά. Επίσης επανεκκίνηση ή άλλες λειτουργίες δεν βοηθούν, όπως ανάφεραν στα forum του MacRumors.

Από την ίδια πηγή, μάθαμε επίσης ότι για ορισμένους χρήστες iPhone 14, το AirDrop δεν λειτουργεί σωστά. Όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα αρχείο από ένα iPhone 14 στο iPhone μιας επαφής, ορισμένοι χρήστες δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη μεταφορά.

Mία εντολή “αναμονής” θα φαίνεται εκέι για πάντα, χωρίς να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Επίσης το δεύτερο άτομο που θα λάβει τα αρχεία δεν λαμβάνει μήνυμα για να αποδεχτεί τη μεταφορά του AirDrop. Ίσως τα πιο πάνω προβλήματα να είναι μόνο για τους χρήστες των iPhone 14 και όχι για τους χρήστες των iOS 16 επειδή παρουσιάστηκαν μόνο στις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με πολλούς χρήστες που επικοινώνησαν με την Υποστήριξη της Apple, η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και θα πρέπει να το διορθώσει σύντομα.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read