Το Redmi K60 ίσως να διαθέτει σύστημα ειδοποιήσεων ίδιο με το Dynamic Island

- Advertisement -

Η αλλαγή που έφερε η Apple με τα iPhone 14 Pro και το Dynamic Island επηρέασε όπως φαίνεται όλη την κινητή βιομηχανία. Η Redmi με το Redmi K60 ίσως να υιοθετήσει και αυτή ένα ίδιο σύστημα ειδοποιήσεων με το Dynamic Island.

Οι προγραμματιστές του MIUI της Xiaomi εργάζονται ήδη για την εισαγωγή μιας τέτοιας δυνατότητας για το επερχόμενο Redmi K60. Ο πρόεδρος της Xiaomi Lu Weibing μέσω του Weibo ρώτησε εάν «χρειαζόμαστε πραγματικά μια λειτουργία Smart Island»; Αρκετοί χρήστες ανταποκρίθηκαν θετικά και άλλοι αρνητικά.

Δεν είναι επίσημο εάν το νέο Redmi K60 θα έρθει με την δυνατότητα του Dynamic Island στο κινητό, αλλά είναι πολύ πιθανόν, αφού ήδη οι προγραμματιστές δουλεύουν σε αυτό.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read