Ακόμη δύο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια που θα βρείς στο Epic Games Store

- Advertisement -

Πέμπτη σήμερα και δεν θα μπορούσε η Epic Games να μην μας χαρίσει και αυτή την εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια όπου θα μείνουν για πάντα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Αυτή την εβδομάδα η Epic Games μας χαρίζει το Gloomhaven. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών όχι και τόσο συνηθισμένο όπως τα μάθαμε. Το δεύτερο είναι το ARK: Survival Evolved όπου μας το έχει χαρίσει ξανά στο παρελθόν έτσι αν δεν το έχεις πάρει τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Αξίζει να αναφέρουμε πως με το ARK μας χαρίζει επίσης και πολλά mods και DLC για το παιχνίδι.

Η προσφορά ισχυέι από σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 Ελλάδος/Κύπρου μέχρι την επόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου όπου η Epic Games μέσω του Epic Games Store θα μας χαρίσει ένα ή δύο παιχνίδια ξανά εντελώς δωρεάν.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read