Δεν θα υπάρξει εκδήλωση τον Οκτωβρίο από την Apple φέτος: Οι υπόλοιπες συσκευές πιθανότατα θα ανακοινωθούν μέσω δελτίων τύπου

- Advertisement -

Με την εκδήλωση iPhone 14 της Apple, η οποία αρχικά έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου με το όνομα Far Out,, πολλοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Οκτώβριο για μια νέα εκδήλωση για τα υπόλοιπα προϊόντα που δεν έχουμε δει.

Το τελευταίο γεγονός της χρονιάς εστιάζει σχεδόν πάντα στο Mac και το iPad και παραδοσιακά περιβάλλεται από πολύ λιγότερη διαφημιστική εκστρατεία. Ωστόσο, φέτος, φαίνεται ότι μπορεί να μην έχουμε καν εκδήλωση.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman, τον αδιαμφισβήτητο αυθεντία σε όλα τα πράγματα της Apple, η εταιρεία του Cupertino θα μπορούσε να είχε αποφασίσει να μην διοργανώσει μια ειδική τέταρτη εκδήλωση φέτος. Αυτές οι πληροφορίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ενημερωτικό δελτίο του Gurman’s Power On και στη συνέχεια καλύφθηκαν από το MacRumors σε ένα ειδικό άρθρο.

Σύμφωνα με τον Gurman, παρά το γεγονός ότι η Apple έχει πολλές παρουσιάσεις συσκευών για το 2022, μια εκδήλωση του Οκτωβρίου είναι μάλλον απίθανη, με τις ανακοινώσεις να είναι πιο πιθανό να γίνουν μέσω δελτίων τύπου. Να σημειωθεί ότι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, και δεν είναι σε καμία περίπτωση πρωτόγνωρο.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read