Αν έχεις παλιό Samsung κινητό στο συρτάρι τότε πρέπει να ελέγξεις την μπαταρία του

- Advertisement -

Έαν έχετε πετάμενα σε κάποιο συρτάρι παλίο σας Samsung κινητό τηλέφωνο, πρέπει τώρα να το βρεις και να ελεγξεις την μπαταρία του. Όπως φαίνεται παλιά Samsung smartphones πρίν από το Samsung Galaxy S20 οι μπαταρίες τους διογκώνονται περισσότερο από άλλα smartphones και αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ένα βίντεο από τον γνωστό YouTuber Mrwhosetheboss, δείχνει την συλλογή του με παλιά Samsung κινητά, και φαίνεται πως οι μπαταρίες τους είναι διογκωμένες. Σε κάποιες περιπτώσεις τόσο πολλά φούσκωσαν που έχουν σκάσει στο πίσω μέρος. Η Samsung όμως τοποθετήθηκε και ανέλαβε να απορρίψει όλες αυτές τις συσκευές.

Ένας άλλος συλλέκτης τηλεφώνων της Samsung αποκάλυψε ότι σχεδόν κάθε μοντέλο smartphone Galaxy στη συλλογή του που χρονολογείται πριν από το Galaxy S20 είχε αυτό το πρησμένο πρόβλημα της μπαταρίας. Επίσης σημείωσε πως και ένα Samsung κινητό που ήταν στο κουτί όπου δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ είχε το ίδιο πρόβλημα.

Συλλέκτες αναφέρουν πως και αυτοί έχουν το ίδιο θέμα με τα Samsung κινητά τους και όχι με άλλα κινητά. Η Samsung όμως δεν έχει ακόμη εξηγήσει γιατί οι μπαταρίες των τηλεφώνων Galaxy της έχουν αυτό το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, αλλά σίγουρα θα τους επηρεάσει αφού θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές επιπτώσεις ως εταιρεία.

Εάν έχετε σε συρτάρι πετάμενο κάποιο Samsung κινητό πρέπει να ελέγξετε εάν η συσκευή σας έχει το ίδιο θέμα. Εάν δεν έχει τότε και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία για να σας πεί τι πρέπει να κάνετε ακόμα κι αν η συσκευή είναι εκτός της εγγύησης.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗSammobile
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read