Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει ως Γούλβεριν στο «Deadpool 3» του Ράιαν Ρέινολντς

- Advertisement -

Ο Χιου Τζάκμαν θα εισέλθει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel στο πλευρό του Ράιαν Ρέινολντς στο «Deadpool 3», το οποίο θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Ρέινολντς, ο οποίος απεικόνισε το Deadpool σε πολλά έργα της 20th Century Fox, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αυτός και ο Jackman πρόκειται να συνεργαστούν για την πρώτη στροφή του Deadpool ως ιδιοκτησία της Disney.

«Γεια σε όλους, είμαστε πολύ λυπημένοι που χάσαμε το D23, αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επόμενη ταινία «Deadpool» εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Ρέινολντς στο βίντεο, καθισμένος στον καναπέ του. «Έπρεπε πραγματικά να ψάξω την ψυχή μου σε αυτό. Η πρώτη του εμφάνιση στο MCU προφανώς πρέπει να νιώθει ξεχωριστή. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα, να βρούμε νέο βάθος, κίνητρο, δηλαδή κάθε Deadpool πρέπει να ξεχωρίζει και να ξεχωρίζει. Ήταν μια απίστευτη πρόκληση που με ανάγκασε να φτάσω βαθιά μέσα μου».

«Γεια, Χιου, θέλεις να παίξεις τον Γούλβεριν άλλη μια φορά;» Ρωτάει ο Ρέινολντς καθώς ο Τζάκμαν περπατά στο πίσω μέρος του πλάνου.

«Ναι, σίγουρα Ράιαν», απαντά ο Τζάκμαν.

 

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read