Δύο όμορφα παιχνίδια μας χαρίζει και αυτή την εβδομάδα η Epic Games

- Advertisement -

Πέμπτη σήμερα και δεν θα μπορούσε η Epic Games να μην μας χαρίσει και αυτή την εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια όπου θα μείνουν για πάντα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Αυτή την εβδομάδα η Epic Games μας χαρίζει το Runbow. Ένα indie multiplayer παιχνίδι που μοιάζει με το γνωστό Brawlhalla και του Super Smach Bros. To δεύτερο είναι το The Drone Racing League Simulator όπου μαθαίνεις ακριβώς πως να οδηγάς drone και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου.

Η προσφορά ισχυέι από σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 Ελλάδος/Κύπρου μέχρι την επόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου όπου η Epic Games μέσω του Epic Games Store θα μας χαρίσει ένα ή δύο παιχνίδια ξανά εντελώς δωρεάν.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read