Η Logitech ανακοίνωσε νέα γκάμα απο ποντίκια και πληκτρολόγια MX ειδικά για Mac

- Advertisement -

H Logitech χθές έκανε χαρούμενους και τους χρήστες των Mac με τα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε. Μία νέα γκάμα από ποντίκια και πληκτρολόγια της γνωστής σειράς MX ειδικά για χρήστες των Mac.

Αρχίζοντας πρώτα από το MX Mechanical Mini (for Mac) όπου είναι ένα μικρό μηχανικό πληκτρολόγιο με macOS layout σε Space Grey ή Pale Grey χρώματα. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει το κορυφαίο ποντίκι της εταιρείας, το MX Master 3S που όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν να πουν τα καλύτερα είναι το νέο ακριβώς ίδιο ποντίκι με αυτό των Windows.

Άλλη νέα κυκλοφορία της εταιρείας είναι το Lift για Mac, ένα εργονομικο ποντίκι, όπου το χέρι σας βρίσκεται σε θέση χειραψίας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία λανσάρει ένα νέο χρώμα για το ασύρματο πληκτρολόγιο K380, αυτή τη φορά σε Blueberry.

Και τα τέσσερα προϊόντα είναι διαθέσιμα για αγορά αυτόν τον μήνα από τον επίσημο ιστότοπο της Logitech και άλλους μεγάλους λιανοπωλητές. Το MX Mechanical Mini θα σας κοστίσει 150$, ενώ το MX Master 3S έχει σήμανση 100$, με το Lift να κοστίζει 70$ και το Blueberry K380 40$.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read