Το PlayStation Stars έρχεται επίσημα στην Ευρώπη στις 13 Οκτωβρίου

- Advertisement -

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του PlayStation όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα με όνομα PlayStation Stars είναι πολύ κοντά να ανοίξει τις πόρτες και επίσημα στην Ευρώπη.

Χθές άνοιξε για τους φίλους του PlayStation στην Ασία, στις 5 Οκτωβρίου για την Αμερικ και για Ευρώπη και Αυστραλία στις 13 Οκτωβρίου. Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το πρόγραμμα προσθέτοντας νέες δυνατότητες, ανταμοιβές, προνόμια και τρόπους για να απολαύσετε αυτό που αγαπάτε στο PlayStation, ανάφερε η Sony.

Το PlayStation Stars είναι δωρεάν για συμμετοχή. Θα χρειαστεί μόνο να έχετε έναν λογαριασμό ενηλίκων για το PlayStation Network. Αν και θα κερδίσετε ορισμένα προνόμια για να γίνετε μέλος του PlayStation Plus, δεν απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus για να γίνετε μέλος του PlayStation Stars. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέσω της εφαρμογής από τα Android και iOS αλλά και από την ιστοσελίδα τους μέσω του playstation.com.

Τι ακριβώς είναι το PlayStation Stars;

Αρχίζοντας από το “Monthly Check-in” απαιτεί απλώς να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβετε ένα δώρο. Άλλα δώρα τα παίρνεις όταν κερδίζεις συγκεκριμένα τρόπαια ή καλύτερα αν είσαι από τους πρώτους παίχτες που παίρνεις Platinum τρόπαιο στην περιοχή σου.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν κατάλογο που μπορεί να περιλαμβάνει κάρτες PSN, αποκλειστικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα και επιλεγμένα προϊόντα από το PlayStation Store. Ως επιπλέον όφελος, τα μέλη του PlayStation Plus που είναι εγγεγραμμένα στο PlayStation Stars κερδίζουν αυτόματα πόντους για αγορές από το PlayStation Store. Σε καμία περίπτωση τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα δεν είναι προϊόν NFT.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το PlayStation Stars μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read