Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των Apple Watch Series 8 και Ultra

- Advertisement -

Η Apple ήδη γνωρίζει πως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των νέων Apple Watch Series 8 αλλά και του Ultra.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι με το μικρόφωνο που βρίσκεται πάνω στις δύο συσκευές, για να μπορείς να καλείς την Siri ή φωνητικές κλήσεις και άλλα πολλές λειτουργίες. Οι χρήστες που ανάφεραν το πρόβλημα, είναι πως προσπαθούν πολλές φορές να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές που βασίζονται στο μικρόφωνο της συσκευής και παρουσιάζεται σφάλμα σε αυτές με αποτέλεσμα οι εγαρμογές να να σταματήσουν να λειτουργούν εντελώς.

Αφού σας είπαμε πιο πάνω πως η εταιρεία ήδη γνωρίζει το πρόβλημα με το μικρόφωνο, αναφέρει πως ίσως με μία επανεκκίνηση του Apple Watch ενδέχεται να διορθώσει προσωρινά το πρόβλημα. Επίσης ελπίζουν να είναι ένα πρόβλημα στο λογισμικό του WatchOS και να λυθεί με software update.

Ελπίζουμε να μην υπάρχει hardware πρόβλημα αφού πάντα μιλάμε για δύο συσκευές πολύ ακριβές.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗMacRumors
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read