Τέλος για την κοινή χρήση λογαριασμών του Netflix. Από τον επόμενο χρόνο θα επιβάλλεται πρόστιμο

- Advertisement -

Το Netflix εδώ και καιρό βλέπει πως χάνει αρκετούς συνδρομητές και προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να τους φέρει πίσω στην πλατφόρμα του.

Σας είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως η πλατφόρμα προσπαθεί να βρεί ένα νέο τρόπο αν κάνουμε κοινή χρήση του λογαριασμού μας. Αρχικά με τον νέο χρόνο, το Netflix θα χρεώνει περισσότερο αν ένας λογαριασμός έχει κοινή χρήση εκτός του σπιτιού.

Το πρόστιμο αν κάνεις κοινή χρήση του λογαριασμού σου, σε άτομα που ζούν εκτός σπιτιού, θα είναι μία απλή χρέωση στον λογαριασμό σου. Με αυτό τον τρόπο το Netflix θα μπορεί να εισπράττει περισσότερα χρήματα από κάθε λογαριασμό.

Γνωρίζουμε αρκετό κόσμο που έχει ένα λογαριασμό αλλά βλέπουν περισσότερο από 4-5 άτομα και αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα της πλατφόρμας. Λέτε να είναι αυτή η λύση;

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read