Αυτό θα μπορούσε να ήταν το πρώτο Android κινητό τηλέφωνο

- Advertisement -

Το πρώτο Android κινητό τηλέφωνο που κυκλοφόρησε, για όσους δεν γνωρίζουν ήταν το HTC Dream ή αλλιώς γνωστό και ως T-Mobile G1. Κυκλοφόρησε στην αγορά ένα χρόνο μετά το πρώτο iPhone. Tα renders του πρώτου Android ήταν έτοιμα πέντε μήνες πρίν η Apple κυκλοφορήσει το πρώτο iPhone.

Ο Co-Founder του Android, Rich Miner, μοιράστηκε μαζί μας στο Twitter πως θα έμοιαζε το πρώτο Android κινητό τηλέφωνο. Οι εικόνες που έχουμε μοιάζει πολύ με το τότε θρυλικό HTC Dream. Συρώμενο πληκτρολόγιο και τα φυσικά κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης πάνω αριστερα της οθόνης βρίσκεται το λογότυπο της Google.

To Google G1 όπως θα ονομαζόταν θα είχε ένα τροχό για σκοπούς πλοήγησης, ενώ το HTC Dream κατέληξε με ένα trackball στην μέση για τους σκοπούς της πλοήγησης. Ο Rich Miner είπε επίσης πως τότε, η εταιρεία εργαζόταν σε δύο τηλέφωνα, το Sooner που έμοιαζε τότε με τα BlackBerry και το Dream αλλά κατέλειξαν στο Dream μετά την κυκλοφορία του iPhone.

Προσωπικά θα ήθελα να δω μία συσκευή όπως αυτή της Google να αναγεννιέται με τα σημερινά δεδομένα.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read