Οι τοξικοί παίχτες του CoD: Modern Warfare II θα δέχονται mute στη συνομιλία φωνής και κειμένου

- Advertisement -

Αν έχετε παίξει κάποιο ανταγωνιστικό παιχνίδι online σίγουρα κάποια στιγμή θα βρήκατε είτε τοξικούς παίχτες αντίπαλους είτε στην ομάδα σας, ή και κάποιες φορές είμαστε εμείς οι τοξικοί που βρίζουν ή λένε άσχημες λέξεις.

Η Activision δεν θέλει αυτούς τους τοξικούς παίχτες στα δύο της παιχνίδια. Όταν είσαι τοξικός παίχτης στα Call of Duty: Modern Warfare II και στο Call of Duty Warzone 2.0. θα δέχεσαι mute από την συνομιλία φωνής αλλά και κειμένου.

Αυτό θα συμβεί όταν ένας άλλος παίχτης χρησιμοποιήσει την δυνατότητα του report μέσα στο παιχνίδι. Όταν οι συντονιστές του παιχνιδιού κρίνουν ότι κάποιος παίχτης είναι τοξικός θα δέχεται mute.

Θα υπάρχει δυνατότητα να περιγράψετε και να εξηγήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες τι συνέβη με τον παίχτη που θέλετε να καταγγείλετε. Το CoD: MW II έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο πωλήσεις σε όλες τις κονσόλες και στο PC μέσα σε μόνο 10 ημέρες. Όσο περισσότερη τοξικότητα υπάρχει ανάμεσα στους παίχτες, τόσο ο κόσμος θα σταματήσει να παίζει το παιχνίδι. Να σημειώσουμε πως το Warzone 2.0 θα είναι διαθέσιμο στης 16 Νοεμβρίου.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη, είναι πόση είναι η διάρκεια που θα είσαι σε σίγαση. Καλό από πλευράς Activision να ήταν για μεγάλο διάστημα, έτσι να καταφέρουν να μην έχει τόση τοξικότητα ανάμεσα στους παίχτες.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
ΠΗΓΗEngadget
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read