Η Apple κάνει το Always-On να λειτουργεί όπως το Android στο iOS 16.2

- Advertisement -

Το iOS 16.2 περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή για το iPhone 14 Pro και τη νέα πάντα ανοιχτή οθόνη του iPhone 14 Pro Max. Μετά από παράπονα από ορισμένους χρήστες, το iOS 16.2 beta 3 περιλαμβάνει μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν την εμφάνιση ταπετσαρίας και ειδοποιήσεων στην οθόνη του iPhone που είναι πάντα ανοιχτή.

Αυτή η νέα επιλογή μπορεί να βρεθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στο μενού “Οθόνη και Φωτεινότητα”. Σε αυτό το μενού, πατήστε στην επιλογή “Πάντα ενεργή εμφάνιση” και θα δείτε τρεις επιλογές. Από προεπιλογή, η πάντα ανοιχτή οθόνη του iPhone 14 Pro “θαμπώνει την οθόνη κλειδώματος όταν κλειδώνετε τη συσκευή σας ή την αφήνετε σε αδράνεια, ενώ εξακολουθεί να γνωρίζει χρήσιμες πληροφορίες όπως την ώρα, τα γραφικά στοιχεία και τις ειδοποιήσεις”.

Στο iOS 16.2 beta 3, ωστόσο, η Apple έχει προσθέσει δύο νέες εναλλαγές: ένα για την απενεργοποίηση της λειτουργίας “εμφάνιση ταπετσαρίας” και ένα άλλο για την απενεργοποίηση της λειτουργίας “εμφάνιση ειδοποιήσεων”.

Εάν απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες ταπετσαρίας και ειδοποιήσεων, η οθόνη Always-On του iPhone 14 Pro θα εμφανίσει ένα καθαρό μαύρο σχέδιο μαζί με τα γραφικά στοιχεία της οθόνης κλειδώματος και την ώρα. Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που προσφέρεται από πολλές συσκευές Android και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των παραπόνων ορισμένων χρηστών του iPhone 14.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read