Το Galaxy S23 θα διαθέτει ειδική έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2?

- Advertisement -

Τους τελευταίους μήνες, έχει αναφερθεί ότι η σειρά Galaxy S23 θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά επεξεργαστή Snapdragon. Ωστόσο, κατά τη κυκλοφορία του επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 νωρίτερα σήμερα, η Samsung έλειπε μυστηριωδώς από τη λίστα συνεργατών OEM της Qualcomm.

Άρα, η Samsung δεν θα χρησιμοποιήσει το chipset Snapdragon 8 Gen 2 για το Galaxy S23; Ή παίζει κάτι μεγαλύτερο εδώ; Λοιπόν, φημολογείται ότι το Galaxy S23 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ειδική έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2. Το αρχικό Snapdragon 8 Gen 2 φέρει τον αριθμό μοντέλου SM8550-AB και, σύμφωνα με τις προηγούμενες εκδόσεις του Snapdragon, οι εκδόσεις των chip της Qualcomm με υψηλότερη θήκη τον αριθμό μοντέλου που τελειώνει AC.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί, φημολογείται ότι η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ειδική έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 με αριθμό μοντέλου SM8550-AC. Θα φέρει ειδική επωνυμία όπως το Snapdragon 8 Gen 2 Pro ή το Snapdragon 8 Gen 2 Plus; Δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον η αμερικανική παραλλαγή του Galaxy S23 χρησιμοποιεί επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read