Τα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια της Epic Games είναι θησαυρός

- Advertisement -

Πέμπτη σήμερα και δεν θα μπορούσε η Epic Games να μην μας χαρίσει και αυτή την εβδομάδα δωρεάν παιχνίδια όπου θα μείνουν για πάντα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Αυτή την εβδομάδα η Epic Games μας χαρίζει τα Dark Deity και το Evil Dead: The Game. Το πρώτο είναι ένα 2D single – player παιχνίδι στρατηγικής όπου πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις χαρακτήρων, συλλέξτε επικίνδυνα αντικείμενα και αποκαταστήστε τον κόσμο. Το δεύτερο παιχνίδι δεν χρειάζεται καθόλου συστάσεις αφού πρόκειται για ένα co-op multiplayer παιχνίδι τρόμου που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και τα DLC του παιχνδιού για να δοκιμάσετε άλλα game modes αλλά και πίστες.

Η προσφορά ισχυέι από σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ώρα 18:00 Ελλάδος/Κύπρου μέχρι την επόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου όπου η Epic Games μέσω του Epic Games Store θα μας χαρίσει ένα ή δύο παιχνίδια ξανά εντελώς δωρεάν.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read