Ελληνίδα έκρυψε 13.000€ στο τζάκι και έγιναν στάχτη περισσότερα από τα μισά

- Advertisement -

Ένα viral video που κυκλοφορεί από το ελληνικό TikTok, δείχνει κάτι τραγικό που δεν θέλει σε κάνενα να συμβεί. Ελληνίδα έκρυψε 13.000€ στο τζάκι και κατάφερε να κρούσει τις 8.000 από τις 13.

Η φίλη της ανέβασε το βίντεο στο TikTok και έγραψε πάνω “Όταν σε 2′ τα 13 χιλιάρικα που τα έχεις κρύψει στο τζάκι γίνονται στάχτη”. Απαντώντας στις ερωτήσεις των χρηστών, αναφέρει πως η κοπέλα αποφάσησε να κρύψει τα χρήματα που είχε μαζέψει με τον σύντροφο της μέσα στο τζάκι.

@makodaduna

#λεφτα #αθηνα #money #crazy #τρελοκομειο#greece

♬ Money, Money, Money – Rajaton

Η κοπέλα έκρυψε εκεί τα χρήματα αλλά δεν είχε ενημερώσει τον σύντροφό της. Ο άντρας μόλις επέστρεψε άναψε το τζάκι και τα χρήματα έγιναν στάχτη. Η γυναίκα δεν είχε ιδέα και όταν ξύπνησε έπαθε σοκ. Τα πήρε στην τράπεζα και τελικά ανακάλυψε πως κατάφερε να σώσει μόνο τις 5.000.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read