Μόνο τα iPhone 15 Pro θα έχουν τις γρήγορες ταχύτητες του USB 3.2

- Advertisement -

Μεγάλος χαμός γίνεται από τις φήμες σύμφωνα με τα νέα iPhone 15 αν θα έχουν το USB-C ως κύριο φορτιστή. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η αλλαγή της θύρας φόρτισης από την Apple θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2023 για να συμπίπτει με την νέα κυκλοφορία των iPhone 15.

Όπως ανάφερε ο Kuo στο Twitter, όλα τα μοντέλα της σειράς θα έχουν τη USB-C θύρα στην φόρτιση, αλλά μόνο τα iPhone 15 Pro & Pro Max θα έχουν την γρήγορη ταχύτητα του USB 3.2. Tα δύο βασικά μοντέλα της σειράς θα έχουν τις USB 2.0 ταχύτητες όπως είναι τώρα με την θύρα του lighting.

Μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τη φετινή σειρά, αφού η Apple έδωσε περισσότερη σημασία στα Pro μοντέλα παρά στα βασικά μοντέλα, σε σχέση χαρακτηριστικών, οθόνης και πολλών άλλων.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read