Άγριος καβγάς από τους εργαζόμενους στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στον κόσμο

- Advertisement -

Στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής iPhone της Foxccon που βρίσκεται στην Ταϊβάν ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους αστυνομικούς, για την κακή μεταχείριση που αντιμετωπίζουν.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Twitter και το Weibo δείχνει την άγρια συμπλοκή αλλά και πολλούς εγαζόμενους να διαδηλώνουν στον δρόμο. Στα βίντεο επίσης δείχνει ανρθώπους της ασφάλειας όπου φορούν άσπρες προστατευτικές στολές αλλά και αστυνομικούς με στολή και εξαρτύσεις.

Πολλοί από τους εργαζόμενους ήρθαν αντιμέτωποι με τις κάμερες ασφαλείας και σπάζοντας τα παράθυρα του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους για τις κακές εργασιακές συνθήκες, για το κακής ποιότητας φαγητό που τους παρέχεται, ή ακόμη για το ότι δεν πληρώθηκαν μπόνους που τους είχαν υποσχεθεί.

Στο εργοστάσιο δουλέυουν πάνω από 200,000 άτομα.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read