Τα παρασκήνια της viral φωτογραφίας του Cristiano Ronaldo και του Lionel Messi με την Louis Vuitton

- Advertisement -

Αν είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου αλλά και να μην είσαι, σίγουρα θα είδες την φωτογραφία σε συνεργασία Louis Vuitton με τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου να παίζουν σκάκι.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media της Louis Vuitton αλλά και στους λογαριασμούς των Cristiano Ronaldo και Leo Messi. Στο Instagram της Louis Vuitton αυτή την στιγμή έχει πάνω από 6 εκατομμύρια likes, στου Leo Messi σχεδόν 30 εκατομμύρια ενώ στου Ronaldo έχει σχεδόν 40 εκατομμύρια. Η λεζάντα στην φωτογραφία έγραφε: “Victory is a state of mind.”

Η ομάδα φωτογράφων της Louis Vuitton δημοσίευσε το βίντεο από τα παρσκήνια της φωτογράφισης. Το σκάκι που “έπαιζαν” οι δύο θρύλοι, ήταν μία ρέπλικα της θήκης που ήταν μέσα το τρόπαιο του World Cup 2018.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο και τι πιστεύουν για αυτό. Δείτε το βίντεο με τα παρασκήνια της viral φωτογραφίας πιο κάτω:

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read