Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy Tab S8 FE ως μία πιο φθηνή επιλογή της σειράς

- Advertisement -

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Samsung θέλει να κυκλοφορήσει μία πιο φτηνή επιλογή της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 που είδαμε πρίν από ένα χρόνο περίπου, με το νέο Tab S8 FE να βλέπει τα φώτα. Πιο φτηνή επιλογή σημαίνει ίσως να χρησιμοποιεί ένα πιο αδύναμο επεξεργαστή αλλά και λιγότερη ποιότητα στην οθόνη με σχέση το Tab S8.

Ο Roland Quandt αναφέρει πως θα είναι η συνέχεια του Tab S7 FE που είδαμε την άνοιξη του 2021. Αυτό που αναμένεται να δούμε στο Galaxy Tab S8 FE είναι πως θα κυκλοφορήσει με οθόνη LCD, όχι με AMOLED ή OLED. Ίσως να δούμε και μία συνεργασία με την Wacom για καλύτερη λειτουργία του στυλού

Δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο μέχρι στιγμής, ούτε το πότε θα μπορούσαμε να το δούμε. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερώσουμε.

Μπορείτε να δείτε πιο κάτω το βίντεο review με την σειρά Galaxy Tab S8:

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read