Ασύρματη φόρτιση, ενεργή ακύρωση ήχου κάτω από 50 ευρώ? Ναι γίνετε! Creative Zen Air Greek Review

- Advertisement -

Τα νέα Creative Zen Air είναι από τα ακουστικά που λατρεύω να έχω στα χερια μου και να εξερευνώ. Είναι πραγματικά πανάλαφρα ζυγίζοντας μοναχα 46 γραμμάρια και είναι απίστευτο πόση τεχνολογία έχουν καταφέρει να βάλουν σε μια τόσο μικρή συσκευή.

Όπως και στα περισσότερα ασύρματα ακουστικά Η θήκη για να τα προστατεύεις και να μην τα χάνεις έχει διπλή χρήση. Χρησιμεύει για φόρτιση των ακουστικών. Τα ίδια τα ακουστικά με μόλις μια φόρτιση μπορούν να σου προσφέρουν μέχρι και 6 ώρες συνεχόμενης χρήσης Η και μέχρι 18 ώρες συνολικής με την φόρτιση μέσω τις θήκης. Να αναφέρω εδώ ότι σίγουρα εν περίμενα η θήκη να μπορεί να φορτίσει και ασύρματα, δύσκολο να βρείς σε τέτοια τιμή ακουστικά που να το προσφέρουν. Αν είσαι παραδοσιακός εννοείτε ότι μπορείς να φορτίσεις την θήκη μέσω usb c καλωδίου που έρχεται στην συσκευασία τους.

Στα περί των ακουστικών τώρα. Σε δοκιμές μου για κλήσης μπορώ να πω ότι ο ήχος είναι καθαρός από τον συνομιλητή σου, όπως και το αντίθετο – όπως μου ανάφεραν τουλάχιστο. Αν και βρίσκονται σε τιμή κάτω των 50 euro σου προσφέρουν λειτουργία ενεργείς ακύρωσής θορύβου Η και λειτουργία περιβάλλοντος – για να ακούς τι γίνετε γύρο σου όταν για παράδειγμα αθλείσαι έξω. Και μιας και ανάφερα την άθληση – που όχι αυτά δυστυχώς δεν είναι για εμάς, αλλά επειδή ξέρω ότι έχω τεκαχολιδες που καλά κάνουν και αθλούνται, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχουν πιστοποίηση IPX4, δηλαδή αντέχουν τον ιδρώτα και νερό – απλά μην πας καταδύσεις μαζί τους.

Επίσης αξίζει να anferw ότι τα Creative Zen Air υποστηρίζουν SXFI αν έχει φυσικά και η πηγή που έρχεται ο ήχος, που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις SXFI Spatial holography και αν χάνεσαι στην όλη εμπειρία ήχου.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό που με ξίνισε λίγο είναι το latency όταν βλέπεις video. Λόγο του ότι τα ακουστικά έχουν SBC Codec όπως μου ανάφερε Η ίδια Η εταιρία έχουν το ίδιο θέμα που υπάρχει σε τόσα άλλα ασύρματα ακουστικά. Δεν έχει τόσο καλό συγχρονισμό  της εικόνας με τον ήχο που έρχεται και η όλη φάση μου θύμιζε κάτι βραζιλιάνικα που έβλεπαν οι μανάδες μας. Αυτό το θέμα δεν το πρόσεξα τόσο όμως στα διάφορα παιχνίδια που χρησιμοποίησα τα ακουστικά.

Σαν γενικό σύνολο τώρα, μπορώ να ομολογήσω είναι μια ΠΟΛΎ ελκυστική πρότασή, ειδικά στην τιμή που παίζουν. Προσφέρουν ασύρματη φόρτιση, ενεργή ακύρωση ήχου που δεν βλέπουμε στην κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα τις Creative https://gr.creative.com/p/headphones-headsets/creative-zen-air

 

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
mario
mariohttps://www.techaholic.gr/
this is where i should write something about myself!

Must Read