Η Google φαίνεται να ετοιμάζει μια νέα συσκευή εντοπισμού αντικειμένων με την ονομασία Pixel Tag, η οποία μπορεί να παρουσιαστεί στο Made by Google event στις 12 Αυγούστου μαζί με τη σειρά Pixel 11 και το Pixel Watch 5.
Εντοπισμός μέσω Find Hub και UWB
Διαρροές από online καταχωρίσεις αναφέρουν αριθμό μοντέλου GA12506, χρώμα Fog Light και πιθανή ευρωπαϊκή τιμή περίπου €30.
Το Pixel Tag αναμένεται να συνδέεται μέσω Fast Pair και να λειτουργεί μέσα από το Google Find Hub. Η συσκευή φέρεται επίσης να διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και υποστήριξη Ultra-Wideband για ακριβέστερο εντοπισμό κατεύθυνσης και απόστασης.
Θα αξιοποιεί το δίκτυο Android
Όπως και άλλα trackers, το Pixel Tag θα μπορεί να εντοπίζεται μέσω του δικτύου Find Hub, το οποίο βασίζεται σε περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο Android συσκευές για τον ανώνυμο εντοπισμό χαμένων αντικειμένων.
Η Google δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το Pixel Tag, επομένως η ονομασία, η τιμή και οι τελικές δυνατότητες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.


