Thursday, February 27, 2020

Samsung: Τα νέα Galaxy Fit and Fit e

- Advertisement -

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα wearables που απευθύνονται σε λάτρεις των σπορ και σε άλλα άτομα που ασχολούνται με τη φυσική κατάσταση τους. Το Samsung Galaxy Fit και το Galaxy Fit e.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των δύο συσκευών είναι η αυτόματη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των χρηστών, εφόσον επιλέξουν εκ των προτέρων την επιθυμητή δραστηριότητα στην εφαρμογή Samsung Health σε smartphone της Samsung. Επιπλέον, το Galaxy Fit και το Galaxy Fit e βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν τα επίπεδα στρες τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα δύο προσφέρουν επίσης βελτιωμένη ανάλυση ύπνου.

Οι συσκευές διαθέτουν επίσης πιστοποίηση αντοχής σε νερό 5ATM, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να βυθίσουν το Galaxy Fit και το Galaxy Fit e για μικρό χρονικό διάστημα σε ρηχά νερά χωρίς να καταστρέψουν τα εξαρτήματά του. Mπορούν να αντέξουν σε μια ποικιλία ακραίων περιβαλλόντων , όπως αποδεικνύεται από την πιστοποίηση MIL STD 810G και των δύο συσκευών.

Ωστόσο, το Galaxy Fit και το Galaxy Fit e προσφέρουν και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά εκτός από την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων γυμναστικής και των επιπέδων στρες του χρήστη. Για παράδειγμα, μπορούν να εμφανίζουν μηνύματα και ειδοποιήσεις που συγχρονίζονται από το smartphone του χρήστη και μπορούν επίσης να εμφανίζουν “alarms”, λεπτομέρειες ημερολογίου και πληροφορίες καιρού. Επίσης, η λειτουργία διπλού ρολογιού των συσκευών Galaxy Fit μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για τους ταξιδιώτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την ώρα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Ενώ και οι δύο φορητές συσκευές διαθέτουν παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών, το Galaxy Fit και το Fit e διαφέρουν σημαντικά όσον αφορά το υλικό. Το Galaxy Fit διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 0,95 ιντσών πλήρους χρώματος AMOLED, ενώ το Galaxy Fit e διαθέτει μικρότερη οθόνη OLED (PMOLED) 0,74 ιντσών. Η μικρότερη οθόνη του Galaxy Fit e σημαίνει επίσης ότι αυτό το φορετό έχει μικρότερες διαστάσεις και ελαφρύτερο βάρος σε σύγκριση με το Galaxy Fit. Το μικρότερο πλαίσιο του Galaxy Fit e σημαίνει επίσης ότι η συσκευή θα έχει μειωμένη χωρητικότητα μπαταρίας, μετρούμενη στα 70mAh, σε σύγκριση με το πακέτο ισχύος 120mAh του Galaxy Fit.

Ενώ το Galaxy Fit διαθέτει ασύρματη φόρτιση, το Galaxy Fit e περιλαμβάνει ακίδες POGO που ο χρήστης πρέπει να ευθυγραμμίσει σωστά με τους ακροδέκτες του φορτιστή πριν να το γεμίσει. Το Galaxy Fit e διαθέτει επίσης οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και επιταχυνσιόμετρο, ενώ το Galaxy Fit περιλαμβάνει επίσης γυροσκόπιο. Η έλλειψη γυροσκοπίου μπορεί να έχει εμποδίσει τη Samsung να ενσωματώσει περισσότερα χαρακτηριστικά στο Galaxy Fit e, ένα παράδειγμα της οποίας είναι η αυτόματη παρακολούθηση μηχανών κωπηλασίας και δραστηριοτήτων ελλειπτικού, η οποία είναι διαθέσιμη στο Galaxy Fit.

Και οι δύο συσκευές είναι συμβατές με φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν Android 5.0 και νεώτερη και αθλητική μνήμη RAM 1,5 GB. Το Galaxy Fit θα είναι διαθέσιμο σε δύο έγχρωμες παραλλαγές. μαύρο και ασημί, ενώ η Samsung θα πουλήσει τρία έγχρωμα μοντέλα του Galaxy Fit e, μαύρο, λευκό και κίτρινο.

Το Galaxy Fit χρησιμεύει ως επανέκδοση της εταιρείας στο τμήμα της αγοράς, αφού ο τεχνοκράτης της Νότιας Κορέας κυκλοφόρησε το Gear Fit2 Pro το 2017.

Η Samsung δεν ανάφερε τις τιμές, αν και, λόγω των διαφορών στις προδιαγραφές των δύο συσκευών, είναι πιθανό το Galaxy Fit e να έχει χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με το Galaxy Fit.

- Advertisement -
ΠΗΓΗCIO
Avatar
Chris Georgiou
??? Business & Management Grad. ☕️?‍♀️ Barista @StarbucksCY ?? Author @Techaholic ?? Graphic Creativity ?? Marking Lines

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Must Read

LG: V60 ThinQ 5G το κτήνος της εταιρίας με SD 865 και τεράστια Μπαταρία 5.000mΑh!!

Η ναυαρχίδα της LG με όνομα V60 ThinQ έχει ανακοινωθεί, ενσωματώνει το κορυφαίο chipset της Qualcomm, Snapdragon 865 σε συνδυασμό με το Snapdragon X55...

Οι κακοί δεν μπορούν να χρησιμοποιούν iPhone σε ταινίες

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη των Knives Out και Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, η Apple δεν θέλει οι κακοί των ταινιών να...

Τα Galaxy S20 είναι τα πρώτα που παίρνουν πιστοποίηση ταχείας φόρτισης USB!

Η σειρά Galaxy S20 γίνεται η πρώτη σειρά που παίρνει πιστοποίηση ταχείας φόρτισης USB. Αυτό περιλαμβάνει: Programmable Power Supply (PPS) και USB-Power Delivery 3.0.Αυτό...

Πως να κάνεις εύστοχες αναζητήσεις στο Google

Πόσες φορές έτυχε να ρωτηθείς για κάτι και να απαντήσεις "Googlαρε το"? Και πόσες φορές απο αυτές έλαβες απάντηση "Μα δεν βγάζει τίποτα σχετικό!"....

Θυμάστε την παράξενη ειδοποίηση της Samsung; Ίσως οφείλεται σε παραβίαση δεδομένων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αρκετοί χρήστες της Samsung είδαν μια παράξενη ειδοποίηση που απλώς έγραφε 1. Η εταιρεία είχε δηλώσει ότι ήταν αποτέλεσμα ενός "εσωτερικού...