Προφανώς δεν αναφέρομαι στα Πάθη και αν όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο δεις καμία αστραπή, είναι η φωτιά που πέφτει να με κάψει απλά και μόνο για τον συνειρμό. Στο θέμα μας.

Μεγάλη Τετάρτη κυκλοφόρησε στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου το Avengers Endgame. 11 χρόνια και 22 ταινίες μετά, φτάσαμε στο τέλος.

Ένα τέλος, για το οποίο δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα γιατί σαν σοβαροί fans σεβόμαστε την παράκληση των αδερφών Russo να μην κάνουμε spoil το Endgame.

Είχαμε στην διάθεση μας λοιπόν, 5 ολόκληρες ημέρες να συνέλθουμε πριν βγει το 3ο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Game of Thrones. Η Μάχη του Winterfell (επίσημη ονομασία The Long Night).

Το σίγουρο που θα άκουσες, είναι μια τεράστια γκρίνια για το απέραντο σκοτάδι. Προσωπικά έβλεπα μια χαρά (τώρα αν εσύ βλέπεις τέτοια επεισοδιάρα με φώτα αναμμένα, να το κοιτάξεις.) Η λογική, λοιπόν, πίσω από αυτό ήταν προφανέστατα, το budget. Το CGI κοστίζει. Φαντάσου λοιπόν, εάν έπρεπε να έχουν λεπτομέρεια σε κάθε φάτσα Wight που περνάει από μπροστά σου ανά το λεπτό. Θα βλέπαμε μάλλον μια μάχη πολύ μικρότερη σε διάρκεια.

Δεν θα κάνω spoilers. Όποιος είδε, είδε. Όποιος δεν είδε, γιατί είσαι εδώ, αλήθεια?

Εσύ που τα είδες, για πες, είσαι καλά? Πως νιώθεις?Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.