Το επερχόμενο προσιτό smartphone της OnePlus συζητείται εδώ και μήνες στα διάφορα τεχνολογικά νέα και τελικά πήραμε μια επίσημη επιβεβαίωση. Τώρα η εταιρεία πρόσθεσε επίσης ότι έρχεται τον Ιούλιο.
Μέσω μιας ανάρτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Pete Lau επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας τέτοιας συσκευής και έδειξε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram με όνομα @onepluslitezthing. Η πρώτη ανάρτηση είναι ένας κώδικας morse ο οποίος όταν αποκωδικοποιείται λέει “Ιούλιος”. Αυτός είναι μόνο ο πρώτος από πολλούς κωδικούς που σπάει ο καθένας αποκαλύπτοντας λίγο για το πρώτο πραγματικά προσιτό τηλέφωνο της εταιρείας. Οι αρχικές φήμες έδειξαν ότι το τηλέφωνο θα ονομάζεται OnePlus 8 Lite, αλλά στη συνέχεια OnePlus Z, ενώ οι πιο πρόσφατες αναφορές δείχνουν το OnePlus Nord ως το τελικό του όνομα.
For six years, OnePlus has mostly focused on making one, beautifully crafted smartphone series. Now, it’s time we added something more to that. https://t.co/sMiHFRv3Rc
— Pete Lau (@PeteLau) June 23, 2020
Οι πρώτες εκτιμήσεις όμως κάνουν λόγο για μία συσκευή στην mid-range κατηγορία η οποία θα ανταγωνιστεί το iPhone SE 2020 τιμολογιακά. Φήμες για τεχνικά χαρακτηριστικά λένε θα έχει OLED οθόνη 6.55 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, με Snapdragon 765 και με συνδεσιμότητα 5G, θα διαθέτει έως και 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης και μπαταρία 4.000 mAh. Το κινητό θα τρέχει με Android 10 κάτω από το OxygenOS/HydrogenOS.
Σύμφωνα με το Android Central η ημερομηνία παρουσίασης θα είναι στις 10 Ιουλίου.
Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.