Tuesday, April 20, 2021

Αλλάζει “φύλλο” η LG

- Advertisement -

Η LG ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία του smartphone με το Wing 5G. Η εταιρεία θεώρησε ότι η τρέχουσα σχεδίαση smartphone candybar ήταν στάσιμη και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ανανέωση με ένα περιστρεφόμενο. Έχουμε ξαναδεί τηλέφωνα με δύο οθόνες που περιστρέφοντε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 αλλά η LG προσπαθεί να ξανα-απεικονίσει πώς και τι μπορείτε να κάνετε με μια δευτερεύουσα οθόνη.

Αυτό που μας ενθουσίασε ειναι το νεο project ονοματι Explorer το οποίο είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει να δλωσει νέα πνοή στη σχεδίαση smartphone. Πρόκειται για την ανάληψη κινδύνων και την πρακτική καινοτομία στους πελάτες και το Wing είναι μόνο η αρχή. Η LG αποκάλυψε επίσης ότι θα συνεργαστεί με μια σειρά συνεργατών, όπως η Qualcomm, η μηχανή αναζήτησης Naver και οι πλατφόρμες ροής Tubi και Ficto για να επωφεληθούν από το νέο της σχέδιο.

Το LG Wing διαθέτει κυρτή κύρια οθόνη 6,8 ιντσών P-OLED με ανάλυση FHD + και αναλογία διαστάσεων 20,5: 9. Η κάμερα selfie είναι μια αναδυόμενη λύση 32MP. Η δευτερεύουσα οθόνη είναι 3,9 ιντσών G-OLED με ανάλυση FHD + και αναλογία διαστάσεων 1,15: 1. Όπως μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει επίσημη βαθμολογία IP, αλλά οι οθόνες έρχονται με μια υδατοαπωθητική επίστρωση.

Η μεγάλη υπόθεση με το Wing είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό τηλέφωνο, αν θέλετε, αλλά μόλις εμφανιστεί η κύρια οθόνη οριζόντια, λαμβάνετε έναν εντελώς νέο παράγοντα φόρμας με τις δικές του μοναδικές θήκες χρήσης. Η LG στοιχηματίζει πολύ στην κατανάλωση περιεχομένου και στοχεύει το Wing σε χρήστες που λατρεύουν να παρακολουθούν βίντεο εν κινήσει.

Χάρη στη δεύτερη οθόνη δεν λαμβάνετε παρεμβολές στην οθόνη όταν λαμβάνετε ειδοποιήσεις και σας αφήνει μια πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε βίντεο αμέσως μετά τη λήψη τους απευθείας στη δευτερεύουσα οθόνη ή να χρησιμοποιήσετε πλοήγηση GPS ενώ διαχειρίζεστε την κλήση σας στη μικρότερη οθόνη.

Ο περιστρεφόμενος σχεδιασμός διαθέτει μηχανισμό διπλής κλειδαριάς και υδραυλικό αποσβεστήρα που απορροφά κραδασμούς. Η LG ισχυρίζεται ότι το Wing πρέπει να διαρκέσει 200.000 περιστρεφόμενους. Η LG κατάφερε επίσης να φτάσει τη διάσταση κοντά σε κανονικά smartphone στα 169,5 x 74,5 x 10,9 mm. Το τηλέφωνο ζυγίζει 260 γραμμάρια.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια κύρια κάμερα 64MP, 12MP ultrawide shooter ειδικά για περιστρεφόμενη λειτουργία και μια άλλη 13MP ultrawide. Ένα χαρακτηριστικό που θέλουμε να δοκιμάσουμε ειναι η λειτουργία gimbal με ένα εικονικό χειριστήριο στη δευτερεύουσα οθόνη.

Το Wing τροφοδοτείται από το Snapdragon 765G σε συνδυασμό με 8 GB RAM και αποθήκευση 128/256 GB. Η μπαταρία έρχεται στα 4.000 mAh και υπάρχει επίσης ασύρματη υποστήριξη φόρτισης στο πλοίο.

Η LG δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες τιμολόγησης, αλλά το Wing θα έρθει πρώτα στις ΗΠΑ στο Verizon, ακολουθούμενο από την AT&T και την T-Mobile. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και η LG θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Τι νομίζετε για την νέα συσκευή της LG? Θα δοκιμάζατε αυτό το νεο form factor η θα το προσπερνούσατε για την επόμενη συσκευή του project Explorer?

Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.

- Advertisement -

Must Read