Friday, December 4, 2020

Καραντίνα 2.0? NordVPN to the rescue!

- Advertisement -

 

Όπως όλοι γνωρίζετε το τελευταίο καιρό πολλά πράγματα αλλάζουν και γίνονται όλο και πιο διαφορετικά.  Η ανάγκη να δουλεύουμε από το σπίτι ή να είμαστε συνέχεια online μπορεί να γίνει η καθημερινότητα μας για τους επόμενους μήνες. Έτσι ώς σωστός Techaholic φρόντισα να σας ενημερώσω για το VPN που χρησιμοποιώ τις τελευταίες εβδομάδες και πώς μου διευκόληνε την ζωή και  με βοηθάει να παλέψω αυτή την καραντίνα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το NordVPN είναι μια υπηρεσία VPN που σου προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο αφού μπορεί να κρυπτογράφηση όλα σου τα δεδομένα και να αποτρέψει την καταγραφή της διαδικτυακή σου δραστηριότητας. Άλλο ένα σημαντικό του χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα επιλογής της χώρας που θέλεις να έχεις όταν σερφάρεις στο διαδίκτυο.  Για να δω πόσο καλά αποδίδει όμως έκανα κάποιες δοκιμές που με έπεισαν να στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Λιώνοντας στο Netflix με το NordVPN

Αγαπώ τις σειρές και τις ταινίες, άρα ως φυσικό επακόλουθο μόλις έκανα συνδρομή στο NordVPN το πρώτο πράγμα που δοκίμασα είναι εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω το VPN μου για να δω Netflix από άλλες τοποθεσίες. Έχω ακούσει από πολλούς ότι τα σκληρά γεωγραφικά μπλοκ του Netflix εμποδίζουν την πρόσβαση πολλών VPN στην υπηρεσία και έτσι ήμουν αρκετά σκεπτικός, αλλά το NordVPN ξεπάστρεψε από αυτά πολύ εύκολα. Διαθέτει μια λειτουργία SmartPlay που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρακάμπτει τα γεωγραφικά μπλοκ και να σας προστατεύει ταυτόχρονα. Το έβαλα στη δοκιμή για να δω πόσο εύκολα θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στο Netflix UΚ. Η ποιότητα  stream ήταν εξαιρετική σε  FullHD και δεν υπήρχε buffering ή καθυστέρηση. Επίσης το δοκίμασα και για παρακολούθηση live καναλιών του εξωτερικού όπως Σκάϊ. BBC iplayer κτλ και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ανεξάρτητα από το streaming που δοκίμαζα, η ροή του βίντεο μου παρέμεινε συνεπής και σε εξαιρετική ποιότητα – ακόμα και όταν έκανα εναλλαγή μεταξύ διακομιστών στην ίδια τοποθεσία. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η λειτουργία SmartPlay του NordVPN λειτουργεί πραγματικά. Ξεπερνά με ευκολία τα γεωγραφικά μπλοκ και εγγυάται γρήγορη, υψηλής ποιότητας ροή, είτε συνδέεστε σε έναν κοντινό διακομιστή είτε από την άλλη πλευρά του κόσμου.

Σερφάροντας με το NordVPN

Όπως όλα τα VPN το NordVPN δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να βρει και να συνδεθεί με βάση την τοποθεσία σας τον διακομιστή (server) με τις πιο γρήγορες διαθέσιμες ταχύτητες. Το ερώτημα εδώ είναι εάν η ταχύτητα μου θα επηρεαστεί εάν συνδεθώ με ένα από τους διαθέσιμους servers. Όταν το δοκίμασα, συνδέθηκα με διάφορους διακομιστές και το πιο σημαντικό είναι ότι είχα πάντα γρήγορες ταχύτητες, οπότε στο streaming και στο σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αυτή η δυνατότητα είναι ένας λόγος για τον οποίο το NordVPN είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία. Όπως θα δείτε πάρακατω έκανα speedtest σε τέσσερα διαφορετικά σενάρια, χωρίς το NordVPN, με σύνδεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σύνδεση στις ΗΠΑ και σύνδεση στην Ισπανία. Η ταχύτητα μου έμεινε στα κανονικά επίπεδα χώρις να έχω κανένα πρόβλημα. Η μόνη εμφανής διαφορά ήταν αύξηση του ping όταν επέλεξα να συνδεθώ με την Ισπανία.

Το NordVPN θα είναι ο προστάτης σου

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τις νύχτες αφού η ιδιωτική και ασφαλής περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του NordVPN. Το NordVPN χρησιμοποιεί αλγόριθμο κρυπτογράφησης για να αποκρύψει τα δεδομένα σας, που είναι η πιο ασφαλής διαθέσιμη κρυπτογράφηση. Είναι τόσο ασφαλές που χρησιμοποιείται ακόμη και από ορισμένες κυβερνητικές υπηρεσίες για την απόκρυψη αρχείων μυστικών.

Μπορείς να τον πάρεις παντού

Για να το έχετε υπόψη σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε όλες τις συνηθισμένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android, Windows και iOS. Οι δοκιμές μου έδειξαν κάποιες διαφορές μεταξύ των εφαρμογών iOS και Android, αν και αυτές οφείλονται περισσότερο στους περιορισμούς της Apple. Η εγκατάσταση σε κινητό είναι εύκολη με σύνδεση με ένα κλικ. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει απλώς να συνδεθείτε και να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και, στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή αμέσως. Είναι ακόμα πιο γρήγορο εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία γρήγορης σύνδεσης, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε διακομιστές με μη αυτόματο τρόπο. Η εφαρμογή iOS έχει περισσότερες επιλογές για πρωτόκολλα ασφαλείας.

Download Best VPN App for iOS (iPhone and iPad) | NordVPN

Προγράμματα και εφαρμογές για το NordVPN

Το NordVPN προσφέρει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Firefox και Chrome, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κινητά και υπολογιστές αντί των εφαρμογών. Δεν έχω δει άλλο προμηθευτή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης σε κινητά, επομένως αυτό είναι ενδιαφέρον.

Πόσες συσκευές μπορώ να συνδέσω με το NordVPN;

Με το NordVPN έχετε την δυνατότητα 6 ταυτόχρονες συνδέσεις με το NordVPN. Αυτό περιλαμβάνει υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή NordVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να προστατεύσετε συσκευές μόνο μέσω WiFi που συνδέονται, όπως κονσόλες Xbox και PlayStation, έξυπνες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων ροής.

Best VPN for Multiple Devices: Up to 6 Connections | NordVPN

Να το πάρετε?

Παιδιά για να μην μακρηγορούμε το ΝordVPN είναι αρκετά καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Εάν ενδιαφέρεστε προσφέρει τρία διαφορετικά σχέδια, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να δεσμεύσετε. Όπως αναμενόταν, όσο περισσότερο εγγραφείτε, τόσο καλύτερη θα είναι η έκπτωση. Ωστόσο, με όποια επιλογή διαλέξετε έχετε πρόσβαση στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε. Αλλά συστήνω πραγματικά το 2ετές σχέδιο χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Για την εκπληκτική vfm που προσφέρει, το NordVPN είναι πραγματικά πολύ λογικό. Ακόμα κι αν έχετε έναν μικρό προϋπολογισμό, είναι εύκολα προσιτό. Για τους πολύ καχύποπτους να σας ενημερώσω ότι έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το VPN σε όλο του το μεγαλείο χωρίς φόβο! Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε πρώτα να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του για δοκιμαστική μονάδα. Για να πάρετε μια σημαντική έκπτωση 68% πατήστε στο link εδώ:

https://go.nordvpn.net/aff_c?offer_id=15&aff_id=48402&url_id=902&aff_sub=website

 

 

Ευχαριστείτε με αργότερα!

Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.

- Advertisement -

Must Read

Google PlayStore: Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια!!

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι η Google μας κακομαθαίνει κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές και παιχνίδια, οσοι ενδιαφέρεστε δείτε τις πιο...

Google Pixel XE, ερχεται να μας XEτρελλάνει!

Η Google ανακοίνωσε τρία διαφορετικά τηλέφωνα φέτος. Το Google Pixel 4a με δυνατότητα 4G και τις 5G επιλεγές με το Google Pixel 5 μαζί...

To Xiaomi Mi 11 είναι πιο κοντά απ’όσο νομίζετε!

Σύμφωνα με το τελευταίο tweet από τον official λογαριασμό της Xiaomi στο Twitter το Mi 11 που πολλοί περιμένουν ίσως έρθει πολύ πιο συντομα...

Vikings: το επίσημο trailer της τελευταίας season είναι εδώ

Αν και ίσως μείναμε λίγοι που ακόμα παρακολουθούμε την σειρά με το ίδιο (σχεδόν) ενδιαφέρον, μετά τον θάνατο του King Ragnar (Hail King!), χθες...

Revolut: Ανακοίνωσε εφαρμογή μέσω Browser!!

Μέχρι στιγμής, η Revolut διατίθεται μόνο μέσω εφαρμογής για smartphones στην οποία μπορείς να διαχειριστείς όλες τις συναλλαγές σου. Τώρα η Revolut ανακοίνωσε την κυκλοφορία...