Το Netflix μας ενημερώνει σχετικά με τα προγράμματα κοινής χρήσης

- Advertisement -

Τον Απρίλιο, το Netflix ξεκαθάρισε ότι θέλει να κάνει την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης και λογαριασμού επί πληρωμή. Τώρα, η πλατφόρμα ροής έχει μια ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να εφαρμόσει την πληρωμένη κοινή χρήση.

Τον Μάρτιο, το Netflix δοκίμασε μια λειτουργία που ονομάζεται «προσθήκη επιπλέον μέλους» σε επιλεγμένες χώρες. Χρεώθηκαν επιπλέον τα μέλη για να προσθέσουν δευτερεύοντες λογαριασμούς για άτομα με τα οποία δεν ζουν μαζί. Η υπηρεσία πειραματίζεται τώρα με μια εναλλακτική δυνατότητα «προσθέστε ένα σπίτι» στην Αργεντινή, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα.

Κάθε λογαριασμός Netflix θα περιλαμβάνει ένα σπίτι όπου επιτρέπεται στους χρήστες να μεταδίδουν περιεχόμενο. Για να παρακολουθήσουν το Netflix σε επιπλέον σπίτια, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 2,99 $/μήνα εάν χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό για περισσότερες από δύο εβδομάδες εκτός της κύριας κατοικίας τους.

Τα μέλη στο Βασικό πρόγραμμα του Netflix θα μπορούν να προσθέσουν ένα επιπλέον σπίτι, το Standard έως δύο επιπλέον και το Premium έως τρία επιπλέον.

Η υπηρεσία θα κάνει εξαίρεση όταν ταξιδεύετε. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία έξω από το σπίτι τους στα tablet, τους φορητούς υπολογιστές ή τα κινητά τους.

Τα μέλη σε χώρες όπου η νέα λειτουργία “προσθήκη σπιτιού” είναι διαθέσιμη θα ενημερωθούν μέσω email και στο Netflix.

«Η σημερινή ευρεία κοινή χρήση λογαριασμών μεταξύ των νοικοκυριών υπονομεύει τη μακροπρόθεσμη ικανότητά μας να επενδύουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας», έγραψε το Netflix σε δελτίο τύπου.

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -

Must Read